Vaikka minä viimeksi lupasin Fasulle tämän olleen viimeinen leikkaus, niin uusi leikkausaika on jälleen kerran varattu ja peukut ovat pystyssä sen onnistumisen suhteen. Aika on tosin vasta 22.6., kun ei yhtään aikaisemmaksi saanut leikkausaikaa. 

Joka tapauksessa tein jälleen yhden virheen lisää viedessäni Fasun luonnetestiin toukokuun 25. päivä. Oletin, ettei siellä mitään voisi sattua, mutta ei olisi saanut olettaa. Sillä niinhän siinä sitten kävi, että polvi lähti paikoiltaan koiran säikähtäessä tynnyriä. Testi keskeytettiin, enkä saanut edes minkäänlaista arvostelua, vaikka testi oli jo lähes kokonaan käyty ja maksukin tietysti maksettu. Oma vikanihan se oli, kun tiesin polven voivan lähteä paikoiltaan, mutta aina ei voi kaikkea ennustaa. Onneksi polvi ei lähtenyt kovin pahasti, ainakaan koira ei näyttänyt kipua.

Kesä siis kuluu lähinnä Fasua kuntouttaessa, Tessaa laihduttaessa ja TOPpia suorittaessa. Toivoin jo hetken saavani piristystä kesään pienestä bordercollie projektipennusta, jollaisen olisi koululta ollut mahdollista saada. Mutta kun asiat eivät aina mene, kuin niiden haluaisi menevän... Pentu jäi siis tulematta. 

P.S. Tökkivän tekstin on tuottanut ennen kello kuutta herännyt kennelvuorolainen, jolla ei tekstintuotto nyt oikein pelaa.