Nyt on saatu vuoden ensimmäiset kisat pakettiin. Junko-halli oli lämmin ja pohja oli mukava juosta (tekonurmi).

Ensimmäinen startti onnistui meillä parhaiten. Tulos oli 5 ja sijoitus 2. Koira otti varaslähdön, mutta ehdin kuitenkin ohjaamaan melko hyvin. Yksi takaaleikkaus oli myöhässä ja koira pyörähti ympäri, puomille olisin voinut pysäyttää koiran pidemmäksi aikaa, koska nyt se oli aika "viuh" vaan. Vitonen tuli, kun olin myöhässä A'alla ja koira näki parhaaksi juosta ohi.

Toinen startti alkoi taas varaslähdöllä, sitten koira ajautui väärälle puolelle pujottelua, puomin kontaktilla ei mitään toiveita pysähtymisestä ja sitten koira kävikin jo hyppäämässä ylimääräisen hypyn. Lähetin Faspen renkaalle ja se hyppäsikin kehikon välistä, otin renkaan uudelleen ja nyt se hyppäsi ihan oikeasta kohdasta. Totesin sitten parhaaksi liueta paikalta vähin äänin, koska hylky oli jo alla, ja tuomari sanoi että jos alkaa jotain esteitä uusimaan (tarkoitti varmaan lähinnä kontaktiesteitä) niin sitten suorinta tietä pois, sillä aikataulu on tiukka.

Kolmas rata oli mukava hyppyrata. Koska välissä oli palkintojenjako, maxit, medit ja pari miniä, niin rata ei ollut enää kunnolla mielessä. Koira pysyi lähdössä ja meni pussiinkin mallikkaasti, mutta minä lähdinkin viuhtomaan ihan väärälle hypylle ja juuri kun olin korjaamassa suuntaa, niin eiköhän Fasu pussista tultuaan sattunut jalkoihin ja potkaisin sitä ilmeisesti päähän. Koiran ilme oli vähän sellainen, etten olisi ihmetellyt vaikka se olisi potkassut takaisin. Keskeytin radan siihen, koska Fasu varmaan puraisi kieleen ja näytti niinkuin se olisi syönyt jotain. Eikä vauhtikaan ollut enää ravia kummoisempaa. Nappasin koiran syliini ja lähdin Minnan kanssa tutkimaan sitä.

Mitään ei löytynyt ja otin vielä pari harjoitushyppyä, ettei Fasulle jäisi mitään kammoa. No, ei sitäkään pelkoa ole, sillä harjoitushypyillä koira oli ihan yhtä hullu kuin aina ennenkin.

Kuntoon pitää hioa:

-kontaktit

-lähdöt

-"väärän puolen" kepit

Seuraavat kisat ovat sitten helmikuussa...