Agilityn riemua Vantaalla. Josta mekin saimme oman pienen osamme lainakoira Prettyn kanssa. Vaikka tuloksissa kohdaltamme löytyi HYL, ei se niin kovasti harmittanut, olihan siellä ihan reippaasti muitakin hyllyttäneitä. Valitettavasti myöskin Sanna ja Neleh.

Vaikka kuumuus verotti osan valko-mustan vauhdista, ja ansaputki houkutteli liikaa myös yksisilmäistä lainakoiraani, olin rataan melko tyytyväinen. Varsinkin, kun olimme treenanneet yhdessä vain yhden kerran ennen SM-kisoja, enkä oikeastaan koskaan ennen ollut tehnyt mitään Prettyn kanssa, tai ehkä joskus vähän rapsuttanut.
--Mahtavan SM-raportin kuvineen, ja sisältäen myös Prettyn radan, voit vilkaista Sannan blogista.--

Joka tapauksessa saattaa kuulostaa hyvin hauskalta matkustaa ensin Oulusta Kuopioon, Kuopiosta Lahteen telttailemaan, Lahdesta Vantaalle kisaamaan, Vantaalta Kuopioon takaisin ja Kuopiosta jälleen kotiin, kun kisasimme vain yhden radan, hyllytimme sen ja siltikin reissu oli mielestäni oikein mukava ja muistorikas. No, kukin tavallaan :)
//muoks. telttailimme sittenkin Espoossa, syyttäkäämme dementiaani ;)//

Ihan turha ei reissumme silti ollut, mukaan nimittäin tarttui upouudet Ditan kengät, jotka ostin puoleksi agirodun lahjakorteilla ja puoleksi käteisellä. Hintaa kengille jäi vain 35€, hyvät kaupat siis. Lisäksi ostin Fasulle kolmentoista euron turkislelun ja jännitin, ettei koira pitäisi siitä. Väärässä olin. Kiikutin lelun koiran naaman eteen ja koira tarttui siihen sähäkästi ja silmät innosta kiiluen. Mikäpä siinä. Yhden euron narupallo kelpasi myös. On se kiva, kun on leikkivä koira.

Nyt valmistaudumme Hailuodon juhannuskisoihin ja Kokkolan kv-kisoihin, palautan Prettyn Ritvan ohjaksiin ja jatkan itse Fasun kanssa.