Fasun toinenkin polvi irtisanoi työsuhdesopimuksensa. Tähän asti se on toiminut moitteettomasti, mutta ehei, ei enää.

Laitoin koirat pesuhuoneeseen, kävin ehkä 30 sec viemässä kengät pois ja palasin takaisin pesemään niiden tassuja. Fasu potki jalkaansa ja ontui. Otin koiran kiinni ja yritin varovasti suoristaa jalkaa. Pentu riekkui ympärillä, eikä kukaan kuunnellut kun huusin niitä hakemaan sen pois.

Lopulta kannoin Fasun olkkariin, laitoin pennun pois ja aloin soittelemaan apua tutuilta. Minnalta sain vinkin, että nostan takajalat  ilmaan, niinkuin koiraa venyttäessä (ei siis roikuta kintuissa, vaan nostetaan mahan kohdalta, jolloin jalat venyvät taakse) Tämä auttoi ja hetken koira oli taas normaali. Välillä se vähän potki jalkaa, joten päätin laittaa sen altaaseen uimaan, jotta uintiliike palauttaisi jalan luonnollisesti. Se auttoi vielä enemmän ja siitä lähtien koira ei ole potkinut jalkaa ja on ollut normaali.

Leikkautan tämänkin jalan ja toivon, että sekin paranee yhtä hyvin, kuin edellinenkin. Oulussa hinta seilailee 800€:ssa, soitan mahd. pian Rovaniemelle ja kyselen sieltä.

Jos täytyy hyviä puolia etsiä, niin ainakin, että kun tämä on jo kerran koettu, tiedän mitä odottaa ja osaan toimia toivottavasti paremmin, kuin viimeksi.