Vaasasta on nyt kotiuduttu ja tuloksena olivat kasa hylkyjä. Kaikissa radoissa onnistuin töppäilemään jotain pientä. Olen kuitenkin tyytyväinen lähes kaikkiin ratoihin, sillä meno oli ilman pieniä kauneusvirheitä tosi hyvää.

Tässä radat selitettynä ja piirrettynä:

HUOM!! Mittasuhteet eivät ole ihan.... oikeat!

A-rata (agi)

r075fc.jpg

Alku meni hyvin, sain jopa koiran kepeille, vaikka putkia oli houkuttimena. Kuitenkin keppejen lopussa kiritin (?) koiraa liikaa ja se jätti pari viimeistä väliä pujottelematta. Korjasin tämän, enkä ehtinyt enää viedä seuraavaa hyppyä takaa ja koira oli jo putkessa. Loppu oli täysin virheetön ja ihan hyvää menoa.

B-rata (hyp)

2cntbwj.jpg

Alku oli tässäkin erinomainen. Tosin ensimmäinen virhe tuli, kun hypyillä ennen keppejä onnistuin saamaan koiran ohi hypystä 8... Hyllytin lopulta hypyllä 15, kun otin koiran peruuttamalla (olin aikonut tehdä jaakotuksen) vastaan ja jatkoin peruuttamista välistävetoon asti. Noh, jalat olivat mennä alta ja tasapainon säilyttämiseksi peruutin äkkiä vähän lisää. En ehtinyt enää ottaa koiraa välistä ja se hyppäsi hypyn väärästä suunnasta. Loppu oli tosi hyvä.

D-rata (agi)

24eq3k2.jpg

Koira karkasi lähdön, enkä ehtinyt ottaa sitä muurilla vastaan --> tuli ohi. Keinulla olin jo niin myöhässä, etten saanut sitä oikeaan päähän putkeen. Loppu oli hyvä, paitsi uusin puomin, kun en ollut tyytyväinen --> toisella kerralla hyvä suoritus.

E-rata (agi)

2hp14dl.jpg

Alku oli tosi hyvä ja se jatkui hypylle 7 asti, siinä tein jaakotuksen ja olin jo melkein tehnyt sen, kun kuulin riman kolahtavan maahan. Varmistaakseni sen käännyin katsomaan ja samalla rintamasuunta kääntyi ja hetkessä koira oli loikannut hypyn takaisin. En ole varma kummassa rima putosi... Loppu oli jälleen erinomainen ja taas uusin puomin, vaikka ensimmäinenkin olisi ollut ihan hyvä, halusin silti "täydellisen" suorituksen ja sen sainkin..

Olen oppinut kokoamaan itseni hylyn jälkeen. Aiemmin heitin koko touhun ihan läskiksi, mutta nykyään tsemppaan paljon entistä enemmän. Ei ole koiralle reilua ohjata sitä miten sattuu, sen jälkeen kun on itse töppäillyt jotain.

Seuraavat kisat ovat piirin- ja seuranmestaruudet. PiirM-joukkueeseen meitä tuskin otetaan, mutta yksilöön saamme ainakin osallistua :)