Fasusta on kehkeytymässä kunnon temppukoira. Sen uusia temppuja ovat mm. kieriminen (maassa), etutassut ilmassa istuminen, jalkojeni välistä pujottelu ja lelujen koriin vieminen.

 Kieriminen onnistuu muuten hyvin, mutta vähän vielä pitää näyttää kädellä. Käsky "kieri" sekoittuu usein käskyyn "pyöri", joka on vähän huono juttu.
Etutassut ilmassa kököttäminen on vielä vähän vaiheessa, tasapaino ei pysy kovin kauaa ja Fasu yrittää kurkotella vähän liian korkealle, jolloin se nousee seisomaan.
Jalkojen välistä pujottelu on hyvällä mallilla, vähän vauhti saattaa tökkiä välillä, mutta muuten koira pujottelee mallikkaasti.
Lelujen koriin vieminen oli helppoakin helpompi opettaa, sillä koira osasi sen jo itse. Huomasin tämän, kun otin lelukorin lattialle ja Fasu sieltä kaiveli leluja. Sitten heittelin sille mieluisaa lelua ja revimmekin vähän. Kun koira kyllästyi leluun, se vei sen koriin takaisin ja otti uuden lelun. Yhdistin tämän siihen, että osoitin lelua ja Aape haki sen, sitten osoitin koria ja koira vei lelun koriin. Tämä temppu onnistuu jo hyvin, vaikken sitä kovin kummemmin ole harjoitellutkaan, on Faapeli kyllä nokkela koira :)

 Seuraavana viikonloppuna riennän oman seuran agikisoihin kahden koiran voimin, eli Eon ja Tessan. Tessa on ilmoitettuna vain ja ainoastaan ilmaiskisojen vuoksi, muuten en sen kanssa enää kummemmin kilpailisi... Eo on ilmoitettuna kaikkiin neljään starttiin ja Tessa vain toiselle päivälle, eli kahteen starttiin.