Hyl, hyl, hyl ja vielä kerran hyl. Niin, ei siitä pääse mihinkään. Viimeiset 9 kisaa kolmosissa ovat aina tuloslistalla meidän kohdallamme näyttäneet aika ankeilta: hyl. Ja itse kisoihin:

Ensimmäinen rata oli yhtä kaaosta. Fasu kävi ennen rataa jälleen kierroksilla ja riekkui minkä kerkesi, en saanut siihen mitään kontaktia. Koira karkasi lähdöstä --> katastroohvi... Alku alkoi kolmen suoralla, jonka jälkeen tiukka käännös vasempaan ja hyppy. Noh, jäin aivan jälkeen ja Fasu jätti kolmannen hypyn välistä ja hyppäsi nelosen --> hyl. Siinä meni piirinmestaruuus haaveet...Jatkoimme rataa aina puomille asti, mutta Fasseli vain kaahotti sen läpi, joten otin sen syliin ja lähdin luikkimaan radalta away.

Seuraava rata oli hyppis. F ei vieläkään pysynyt lähdössä ja hylky tuli jälleen alussa. Loppu meni kuitenkin ihan mukavasti ja nopeaa.

Kolmantena vuorossa oli joukkue. Rata oli toosi mukava ja nyt Fasu jopa pysyi lähdössä, kun palautin sen pari kertaa. Rata oli sujuva ja vauhdikas, mutta suoran putken jälkeen olisi ollut vuorossa kepit, jotka eivät näkyneet putkesta, joten Fasu ei osannut hakea niitä --> kielto. Jatkoimme kuitenkin maaliin 5 tuloksella ja kovalla ajalla.

Seuraava päivä alkoi yhtä ankeasti, jälleen tulostaso meidän kohdallamme kaivoi itselleen syvää kuoppaa. Rata oli mukava, mutta Fasu päätti jälleen suksia radalle ennen kuin olin asemissa. Ensin koira tuli ohi keinusta, kun olin niin myöhässä. Renkaan jälkeen koira valui niin pahasti, että se tuli aastakin ohi. Ei siinä mitään, kympillä melkeen maaliin, mutta mitä tekikään Fasu? Se päätti maalisuoralla poiketa vielä putkeen, eihän kaksi viimeistä hyppyä olisi millään riittänyt. Huoh, jälleen hyl.

Viimeinen rata oli sekin mukava, mutta ei, jälleen Fasu karkasi lähdön enkä kerennyt mihinkään. Heti kolmannelle esteelle hyl, kun Fasu päätti jälleen jättää kolmannen esteen välistä ja rynniä neljännelle. Loppu rata oli ehkä kisojen surkein näytös. Koira mm. putken jälkeen oli lähdössä pujottelemaan, vaikka en ollut siellä mainkaan. Sitten se oli juosta jalkoihin ja tuli esteistä ohi, sitten se vielä sinkosi väärään päähän putkea ja lopuksi puomilla jäin tahallaan jälkeen ja koira hidasti, muttei pysöhtynyt. En kuitenkaan älyvapaalla mielentilalla tajunnut ottaa sitä uusiksi vaan läksin maaliin suorinta tietä.

Päätimme hetken mielijohteesta mennä vielä mölliradalle harjoittelemaan lähtöä ja kontakteja. Tittididii, koira istui lähdössä ja tuli vasta luvan saatuaan. Johtuen ehkä siitä, että jätin sen vain istumaan ja menin asemiin. Aikaisemmin otin puoli askelta ja kauhuissani odotin milloin se sinkoaa radalle. Aa onnistui hyvin ja puomi ei. Otin puomin uusiksi ja täydellinen suoritus --> palkka ja loppusuoralle. Onneksi sai palkkata herkuilla ja sen  jälkeen vielä jatkaa matkaa.

Jos jotain hyvää pitää löytää, niin ainakin kepit onnistuivat myös "väärältä puolelta"... Muuta hyvää ei sitten tainnut meidän viikonlopussa ollakkaan. Lähtö on SAATAVA kuntoon. Sen takia kaikki lähes radat hylkääntyivät, koska olin niin myöhässä.

Seuraavaksi suuntaamme OKK'n kisoihin seuraavana viikonloppuna. Siellä en aio antaa koiran varastaa yhtäkään lähtöä!