Kuten tarkat ehkä otsikosta huomaavatkin, niin kisoista tosiaan tuli kaksi kappaletta nollavoittoja, toinen Fasulle ja toinen Eolle. (Videoita tulee joskus...)

Lauantaina heräsin aikaisin, sillä kisakirjani oli edelleen hukassa ja sitä täytyi etsiä niin kauan kuin mahdollista. Onneksi se löytyi kaapistani ASB'iden välistä (sitä en tiedä miten sinne joutunut)

Lauantain ensimmäinen oli hyppyrata. Erittäin mukava ja helppo, tosin paljon suoria putkia ja muutenkin juoksemista, eli säätä ei ehtinyt jäädä ihmettelemään. Otin tavoitteeksi juosta niin lujaa kuin pääsen. Tuloksena oli sitten voittonolla aikaan -14 sekuntia. Melko hyvin olin tavoitteeseeni päässyt, joskin parannettavaa olisi ehkä ollut vähän.

Toinen oli sitten agilityrata, melko helppo sekin. Alussa sössin keppisyötön ja koira pyyhälsi ohi, tarkempi syöttö ja onnistui. (Ensimmäinen kerta kisoissa "väärän puolen" kepeillä) Aan kontakti onnistui hyvin ja 6. viimeiselle esteelle muutkin. Koira päätti kuitenkin jättää keinun välistä ja painella putkeen. Keskityin nyt vaan puomin kontaktiin, joka ei siltikään onnistunut hyvin. Fasfas kyllä hidasti ja meni alas, muttei pysähtynyt. Olin aikonut ottaa uudestaan, mutta ajatusvirheen syystä en muistanut -.-'

Eon ensimmäinen oli melko helppo sekin, tosin Eo oli hermoraunio, eikä tiennyt ketä pitäisi seurata ja mihin katsoa. Sain sen kuitenkin radalle mukaan ja tulokseksi 20. Aalta kielto (pysähtyi kuitenkin kontaktille, onneksi), yksi rima, puomin kontakti ja toisena olleen hypyn ohittaminen, kun en ohjannut tarkasti.

Eon toinen oli hyppyrata. Mukava sellainen jälleen. Tuloksena oli 5 ja 3. sija. Vitonen tuli riman putoamisesta, ne olivat 45cm ja Eolle tuli kiire perääni(?) jolloin rima räiskähti alas.

Seuraava päivä alkoi Fasun radoilla. Molemmista hyl. Ensimmäisellä jaakotus myöhässä ja koira viuhtoi putkeen. Puomin kontakti onnistui kuitenkin tosi hyvin, mutta minä jälleen pätevänä päätin radan siihen, vaikka olisi pitänyt jatkaa, jotta koira saa palkan esteistä.

Toisessa Fasu ei ottanutkaan kontaktia mitenkään, joten palautin sen puomille ja paaaljon parempi.

Eon ensimmäinen sunnuntain rata meni hyvin, nollavoitto! Eo tosin meni vähän hitaasti, mutta annetaan se anteeksi, sillä koira oli vieläkin vähän sekaisin, että mihin porukkaan sitä jälleen kuuluttiinkaan ja ketä tulisi seurata.

Toisesta tuloksena hyl. En päässyt tavoitteeseeni tuplanolliin, jolloin olisi tie SM'miin olisi avoinna. Onneksi on vielä OKK'n kisat aikaa metsästää puuttuvia tuplanollia.

Otsikon toinen osa "ja yksi koira lisää" tarkoittaa sitä, että Eo löytyy jälleen meidän porukastamme. Tässä vielä kuvatodistetta:

1242144661_img-d41d8cd98f00b204e9800998e1242144545_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Varastoa siivotessa Eokin löysi itselleen tekemistä ja valitsi kaikista vanhoista pehmoleluista suurimman :)

 

P.S. Tulipas muuten tänään kilpailtua ihan uudessa lajissa, nimittäin maastojuoksussa. Ensikertalaiselle 4. sija on varmaankin ihan hyvä.