Pitkään aikaan en ole taas mitään kirjoittanut. Tässä kuitenkin viime viikkojen tekemiset:

1. Keskiviikkona olin luvannut koulun liikuntaryhmälle, että näytän niille vähän agilityä. Noh, aamusta vaan hallille ja äkkiä keksimään jotain rataa. Radastani tuli yllättävän haastava meille ja siitä ropisi virheitä, kuin sieniä sateella:  keppien hankala aloitus meni pieleen, väärään putkeen karkaaminen ja sinne karkaaminen haistelemaan (joku oli jälleen keksinyt viljellä putken täyteen herkkuja -.-). Puomin kontaktille kyllä paaaljon plussaa, se onnistui vaikka olin kaukana ja Fasu kävi kierroksilla katsojien takia (?).

2. Nyt olen kotona, koska siskoni tartutti flunssansa minuun, mutta onpahan ainakin hyvää aikaa harjoitella Fasun kanssa puomin kontaktia ;)

3. Kisakalenteri näyttäisi siltä, että seuraavaksi vuorossa on piirinmestaruuskisat ja nehän käydään jo lauantaina.

4. Minua pyydettiin seurani nuorisotoimikuntaan ja vastasin myöntävästi. Nyt on ensimmäinen kokous takana, lisäksi uudet koulutusryhmät ovat nyt selvillä. Oma ryhmäni on torstaina ja kouluttajaa ei ole, joten kaikki vetävät vuorollaan, o-ou!

P.S. Nyt on jo syyskuu, eikä meillä ole mitään muita tuloksia kolmosista kuin hylkyjä, SM-nollien keräys näyttää toivottomalta! Oe voe...