...kelpaa varmasti kenelle vaan, varsinkin jos toinen oikeuttaa nousun 3-luokkaan ja toisella voittaa junioreiden avoimen suomenmestaruuden.

Eli Agirodun saaliina on siis Fasulle kaksi voittonollaa, yksi kymppi ja yksi viisitoistanen. Eo puolestaan napsi ensimmäisestä vitosen, toisesta hylyn, kolmannesta vitosen ja viimeisestä kaksikymmentä.

Matkan Agirotuun aloitin jo torstaina, silloin tulin Sannan luokse Kuopioon. Kuopiosta jatkoimme pe-la yönä kohti Nastolaa. Parin tunnin yöunet ja eikun kisaamaan...

Eon ensimmäinen rata oli todella hyvä. Poika oli rauhallinen ja kuuliainen. Tuloksena kuitenkin 5, kun okserin korkeampi rima putosi. Tällä tuloksella ei finaaliin päässyt...

Fasun ensimmäinen oli myöskin ihan hyvä. Koira pysähtyi puomille haistelemaan, mitä ei ole muistaakseni ikinä ennen tehnyt. Ensimmäinen 5 tuli rimasta, seisoin aivan koiran hyppylinjalla ja siksi rima lennähti alas. Toinen tuli kiellosta, Fasu tuli eräästä hypystä ohi, kun vedin sitä liian sivuun. Tällä tuloksella jäimme 17. ja 15. parasta pääsivät finaaliin..

Fasun toinen oli todella hyvä rata ja siitä tulikin sitten voittonolla aikaan -13.81? sekuntia ja nousu kolmosiin. Rata oli menevä ja kontaktitkin onnistuivat. Tosin puomille koira ei pysähtynyt, mutta siinä on muutenkin vielä paljon treenattavaa.

Eon toinen hylkäänti heti kolmannella hypyllä. Ohjasin koiran melko kirkkaasti suoraan vaan, vaikka olisi pitänyt viedä takaa. Muuten oli iloinen ja reipas Eo-rata.

Yön nukuimme teltassa, jossa oli mielestäni tosi kylmä, vaikka olin laittanut paljon vaatetta päälle... Onneksi koirat lämmittivät makuupussissa nukkumalla :)

Seuraavana aamuna olimme jälleen reippaita ja nousimme klo 7. Vuorossa oli Cavalat -joukkue. Kokoonpano oli minä & Eo, Esa & Opri, Sanna & Neleh ja minä & Fasu. Eo oli hysteerinen alusta asti, enkä saanut siihen mitään kontaktia. Koira istuikin katsoen ihan väärään suuntaan. Onneksi sain sen mukaani radalle ja poika menikin ihan hyvin. Ainoastaann hirveän suuri kaarros ennen aata, kun Eepa kyttäili näkyykö tuttuja ja sitten 5 aan kontaktilta. Oprille tulokseksi 5, kun koira jätti kepit kesken ja lähti haistelemaan. Nelehille nolla ja Fasun vuoro. Fasu meni tosi hyvin, mutta radan loppupuolella jäin jälkeen ja Fasseli jätti hypyn välistä ja sinkaisi putkeen, tästä 15. Yhteensä joukkuemme sai siis 25 virhepistettä.

Lopuksi oli vielä Fasun ja Eon junioreiden avoin SM-rata. Ensin oli Fasun vuoro ja Fasupa tekikin nollan nopealla ajalla ja menimme kärkeen. Kukaan ei pistänyt paremmaksi, joten voitimme junioreiden avoimen suomenmestaruuden :) Eolla meni vähän huonosti, se oli innoton hyppäämään medi-korkuisia hyppyjä ja kaksi rimaa tulikin alas. Lisäksi Ee kieltytyi aalta ja hyppäsi vielä kontaktin. Yhteensä siis 20 virhettä ja 4. sija..

Odotimme vielä palkintojen jaon ja lähdimme ajelemaan kohti Kuopiota.