Raportti on myöhässä, mutta tässä se kuitenkin tulee:
Lauantaille olin ilmoittanut Tessan ja Eon molemmat, koska kisattiin seuranmestaruudesta. Ensiksi oli Tessan vuoro, rata ei ollut ihan Tessan mieleen ja virheitä onnistuimme napsimaan liikaa, muistaakseni 10 ja yliaikaa saman verran... Sitten keskityin Eoon, joka oli vallattomalla tuulella. Kontaktit mentiin hienoisella ilmavaralla, eikä tassut vahingossakaan niihin osunut. Poika myös hyllytti kaikkiin mahdollisiin putkiin, eli ohjauksessa oli paljon paljon parantamisen varaa.

 Hypäri oli ihan mukava ja Tessa teki nollan ja 4 sekuntia yliaikaa. Eon vuoro tuli nopeasti ja heti toisella esteellä Eepa arvioi väärin hypyn etäisyyden ja rima kolahti alas, höh... Loppu rata meni hyvin ja tulokseksi 5.

 Uusi päivä alkoi kontaktien hyppimisellä. Eo hyppäsi C-kisassa jokaisen kontaktin, paitsi keinua. Keppien aloitus epäonnistui ja Eo meni väärään väliin. Poika onnistui putoamaan puomiltakin kaiken muun hässäkän lisäksi. Toisen radan kontakteille piti skarpata kunnolla ja miettiä toimintasuunnitelma.

 D-kisassa nolla oli taas niin lähellä ja kontaktitkin onnistuivat! Nolla oli alla vielä neljänneksi viimeiseen esteeseen asti, mutta olin niin kummissaan, kun Euvo ei hypännyt puomin kontaktia, että unohdin miten olin suunnitellut radan jatkuvan. Juoksin hypyn väärältä puolelta ja otin koiran vastaan, kuitenkin edessä oleva hyppy olisi pitänyt viedä takaa, enkä ottanut koiraa tarpeeksi haltuun, joten se hyppäsi hypyn väärästä suunnasta...

Seuraavana viikonloppuna pitäisi kontaktien sujua, onhan sentään piirinmestaruudet kyseessä... Eo on sekä joukkueessa, että yksilökisassa.