Riensimme lauantaina Vaasaan kilpailuihin. Eo oli ainut joka kilpaili, vaikka Tessa ja Fasukin olivat turisteina mukana...
Ensimmäinen rata oli ihan mukava, alku sujui hyvin, mutta A ei ollutkaan mukava suoritettava este ilman kovaa kannustusta, niinpä siitä kielto. Keinukin oli hieman pelottava ja unohdin siinäkin kannustaa Eeveä, taas kielto. Kympillä ja sekunnin yliajalla sijotuimme viidensiksi.

Seuraavaksi vuorossa oli kv-kisa, osallistujia oli vain 8. Hyppyrata oli kiva rata Eolle, kiritin poikaa kuitenkin liikaa kepeillä, joten viimeinen väli jäi suorittamatta ja Eo paineli suoraan putkeen -hylky. Perusrataankin sain osallistua, vaikka hylky olikin jo tullut edellisestä. Perusradalla Ee meni ensin väärään päähän putkeen, sitten kävi moikkailemassa vielä ylimääräisiä esteitäkin.

 Majoituspaikkana meillä oli varattuna mökki lomakylä Åminnesta. Mökki oli aika pieni, mutta plussana kuitenkin se, että saimme ottaa koirat mökkiin, vaikkei yleensä ole annettu.

 Seuraavana aamuna palasimme taas VAS'sin kentälle. Katsoin kakkosluokkia sateessa, mutta onneksi sää selkeni kolmosluokille. Medit olivat viimeisinä vuorossa ja minä ja Eo olimme lähtöjärjestyksessä aika loppupäässä. Eo meni loistavasti, ensin meinasin tyriä kolmannen esteen jälkeen, kun koira piti vetää kahden hypyn välistä, mutta siitä selvittiin säikähdyksyllä. Maaliin tullessamme tajusin radan olleen virheetön, jes! Tuloksia odotin herkeämättä ja vihdoin näin ne... Ensimmäisellä sijalla oli koira nimeltä Eo ja aika oli -5.60, hyvä me! Aikamme olikin ainut, joka alitti ihanneajan...

 Viimeiselle radalle lähdimme nollan toivossa, mutta onnistuin tyrimään radan, viemällä koiran väärään päähän putkeen. En ennakoinut ollenkaan, joten koira paineli innoissaan putkeen... Hylky.

 Odotimme vielä palkintojen jaon ja lähdimme ajelemaan kotia kohti.