Noniin, laiska on palannut blogin äärelle.

Paljon on ehtinyt tapahtua näissä parissa kuukaudessa, jolloin en ole edes viitsinyt vilkaista blogini suuntaan. No, anyway, täällä taas ja tässä viime kisojen raportti:

Ensimmäinen rata oli tosi hyvä, vaikkakin tuloksena hyl. Koira pysyi lähdössä, haki itse hienosti kepit, pysähtyi puomin kontaktille ja kuunteli muutenkin erinomaisesti. Tosin keinulta tuli vitonen, lähti kai liian aikaisin liikenteeseen. Viimeisimmillä esteillä haltuunotto jäi myöhäiseksi ja koira kävi suorittamassa edessä olevan hypyn. Hieno rata kuitenkin ja hyvä meininki!

Toinen rata oli jälleen tutuksi tullutta säälittävää räpellystä. Fasu karkasi jälleen lähdöstä ja koko rata meni aivan penkin alle. Mene ja tiedä miltä se näytti, mutta kauhealta se tuntui. Loppujen lopuksi eihän radalla tullut kuin yksi ylimääräinen putki ja yhden hypyn testasin uudestaan, kun halusin kääntää poispäinkäännöksellä.

Kolmas rata oli jälleen melko säälittävää menoa, tulos kuitenkin ja kolmas sija. Radalla tuli yksi rima, puomin kontakti ja yhden kepin kiertämättä jättäminen. Hirveää menoa, mutta olimme kuitenkin ainoa pari, joka pääsi alle ihanneajan.

Viimeinen rata oli melko helppo, tulokseksi nappasimme vitosen. Jäin koiran eteen, kun otin sitä hypyltä vastaan ja rima putosi. Hyvää menoa, mutta puomin kontaktiin en ollut tyytyväinen. Olimme kuitenkin jälleen nopeimpia ja etenemä taisi olla 4,26 m/s...

Hyvä fiilis jäi kisoista, puomin kontakti tarvitsee toistoja ja paikallaoloa pitää treenata. Hyvillä mielin seuraaviin kisoihin.

Sopiva keppi? Ainakin Fasun mielestä.

©Hanna K.