Haukkukeitaan kisat on käyty, tuloksista sen verran, ettei ne nyt kovin hyvin mennyt...

Ensimmäinen Fasun startti oli agirata. Hyl tuli kun Fasu jätti Aan välistä ja paineli putkeen. Otin aan uudestaan ja hyppäsi kontaktin. Otin vielä uudestaan ja sitten lähdin huitelemaan radalta.

Toinen oli myöskin agirata. Hyl siitäkin, kun otin puomin uudestaan. Toisella yrittämällä koira loikkasi vieläkin suuremmin kontaktin yli ja minulla taisi nousta savu korvista. Painelin heti radalta pois, on se vaikea koira...

Sunnuntain ensimmäinen oli sekin agirata. Tällä kertaa Fasu osui puomin kontaktiin ja hidastikin, muttei ollut missään nimessä haluamani suoritus. Jatkoin silti ja tulokseksi napsahti nollavoitto aikaan -10.91. Vielä yksi nolla perusradalta ja kolmosiin.

Neljäs oli hypäri, jolle en asettanut muita tavoitteita, kuin että juoksen itse lujaa. Keppisyötön tyrin, mutta sain koiran putken väärästä päästä ohi hyvin. Lopuksi en ehtinyt jarrutella sitä ja se meni yhdestä hypystä ohi ja sinkosi putkeen. Hauskaa kuitenkin oli ja rata oli kivan menevä.

Eon ensimmäinen oli agirata. Tulokseksi kymppi ja finaalipaikka Juniori Cuppiin. Toinen virhe oli hypyn ohitus, kun ohjasin huolimattomasti ja toinen oli puomin kontakti...

Toisen agiradan tuloksena hyl, mutta en saa päähäni mikä rata se oli ja mistä tuli hyl...

Hyppyradan tulos oli valitettavasti hyl. En saanut koiraa vietyä putkesta ohi hypylle, vaan Eo sinkosi täyttä vauhtia putkeen. Muuten oikein mallikas Eo-rata.

Viimeisen agiradan tulos oli sekin hyl. Koira meni putkeen selkäni takaa. Ee oli kuitenkin vauhdikas ja sillä oli hauskaa. Aan kontaktille suuret plussat, sillä Eo pysähtyi oikeen siihen ja tuli luvan saatuaan. Loppu meni äärettömän hyvin ja Eo irtosi hypylle melko kauas, kun lähetin sen.

Tulokset siis eivät oikein menneet nappiin: hyl,hyl, 0, hyl, 10, hyl, hyl, hyl. Onneksi Fasun nolla pelasti edes vähän viikonloppua. Eo ei siis päässyt SM-kisoihin, eikä edes joukkueeseen. Ei voi mitään, nyt voin kuitenkin keskittyä Fasuun täysillä ja korjata kontakteja parhaani mukaan.