Joku on palannut blogin äärelle, joku joka on ollut laiska liian kauan, joku joka jälleen ohjaa teidät sinne reippaamman blogiin lukemaan nuorten sm-raportteja.

Koska Fasun kuulumisista ei ole valmiiksi kirjoitettua pohjaa, täytynee raapustaa itse.

Koira on parantunut todella hyvin, askellus on tasaista ja Fas istuu ja seisoo suorassa. Leikkauksestahan on nyt 5 viikkoa, eli viikon päästä saataisiin aloittaa pikkuhiljaa agility. 

Vaikka koira itse ei osaa ollenkaan ottaa iisimmin, ei se näytä jalkaa haittaavan. Fasu leikkii kämppis-corgi-Hillan kanssa aina, kun silmä välttää ja loikkii sohville, kun siltä tuntuu.


Järkevän näköinen piski

Tessasta sen verran, että T kävi eläinlääkärillä hampaiden puhdistuksessa ja poistossa. Hammaskalusto oli päässyt pahaan kuntoon, eihän koira ikinä mitään pure, kokonaisena vain nielee. Lopulta otettiin vielä maksa- ja munuaisarvot sairauksien varalta, mutta terve oli koko koira kaikinpuolin =) Kuulemma tosi hyväkuntoinen 8-vuotiaaksi cavalieriksi...

Tässä vaiheessa pääni lyö tyhjää x100, johtunee varmaankin siitä, että mietin pääni puhki aamuisissa pitkän matematiikan kokeissa. Koska älykkyysosamääräni ei ole erityisen huima, sain ehkä pari kohtaa oikein kuudesta tehtävästä, se on aika vähän se...

Eipäs tässä muuta, palailen jälleen blogin ääreen, kun keksin jotain kirjoitettavaa~