Viime torstaina matkustin junalla Tampereelle Fasun kanssa ja Tampereelta Turkuun Sannan, Fasun, Nelehin, Eon ja Jenten kanssa. Perjantaina ja lauantaina olivat viimeiset B-maajoukkuetreenit ja sunnuntaina kolme starttia.

Perjantaina seurasimme ensin A-maajoukkueen treenejä, sitten treenasimme itse, ensiksi Suoknuutin Jaakon radalla. Myöhemmin vielä kuulimme Julia Kärnän pitämän luennon ravinnosta ja kävimme Lotta Vuorelan liikkuvuus/suunnanmuutos "treeneissä"

Lauantaina kouluttajina olivat Anne Huittinen ja Mikko Aaltonen. Lisäksi teimme ryhmätyön B-maajoukkueen kehittämisestä. Illemmalla olisi ollut päätösillallinen, mutta me Sannan kanssa päätimme käydä vain hakemassa hesestä hampurilaiset:

Sunnuntaina heräsimme aikaisin, sää oli sumuinen ja vähän sateinen. Ensimmäisen startin hyllytin lähettämällä koiran hyppäämään väärällä kädellä, joten se kääntyi väärään suuntaan ja hyppäsi ylimääräisen hypyn.

Toinen startti oli kauhea, kontaktit loikittiin jälleen, kepit jätettiin kesken ja lopulta hyllytettiin Aalle.

Kolmas aikalailla samanlainen kuin toinenkin, kontaktit eivät edelleenkään toimineet ja kaikenlaista sähläystä, tuloksena 15.

Kontakteja pitää alkaa treenaamaan tosissaan. Lähdössä pysyminen alkaa pikkuhiljaa toimia, mutta vieläkään en voi mennä kovin pitkälle...

Nollat taitavat äädä tältä vuodelta keräämättä, ehkä ensi vuonna, jos kontaktit pelittävät.