Jes, jes! Fasu alkaa olla jo tosi luotettava irtaallaan ollessa. Metsässä tulee rämmittyä lähes päivittäin kolmen koiran voimin ja Fasuakin voi pitää huoletta irti, ilman karkaamisen pelkoa :) Ennen Fasu saattoi lähteä haahuilemaan omille teille ja minä tietysti idioottina juoksemassa perään. Koirahan siitä vasta innostuu ja juoksee karkuun, leikitäänkö hippaa?? Nyt olen kuitenkin ottanut itseä niskasta kiinni ja jättänyt koiran raa'asti haahuilemaan minne lie. Hetken päästä on takaa juoksee hätääntynyt koira ja koko keko on koolla. Pari kertaa se on lähtenyt haahuilemaan, mutta nyt pysyy jo tiiviisti laumassa mukana. Ensimmäisillä kerroilla  vähän pelotti, että tuleehan se varmasti takaisin, mutta nyt uskallan jättää koiran jo ihan hyvin omille teilleen. Eiköhän se luottamus ala jo kolahdella kohdilleen.

 Uusia temppuja Fasu ei ole nyt pahemmin oppinut, kun sitä sivulle tuloa ollaan hiottu urakalla. Sivulle tulo alkaa jo luonnistua, eli seuraavaa temppua miettimään. Arkipäiväisenä juttuna Fasu on oppinut, ettei ulos mennä ennen lupaa, eikä ruokaan kosketa ennen lupaa. Tosin tuon ruoan koskemis-jutun Fasuli on jo vähän aiemmin oppinut.

 Treenaamassa ollaan Eepan kanssa käyty ahkeraakin ahkerammin. Kerran tai pari viikossa ja pihalla keppejä otettu jonkin verran. Eo on kyllä mahtava koira ohjata, suuret kiitokset Sanelle lainakoirasta!! Seuraava startti on Vöyrillä, nuorten SM-kisa, jonka jälkeen meidät voi Vaasasta bongata.