Jo kolmannen kerran päätin lähteä viettämään juhannusta Rokualle, kisaamaan tietysti. Poikkeuksellisesti kisasin vain lauantaina, vaikka kahtena edellisenä vuonna osallistuin kaikkiin viiteen starttiin.

 Matkaan lähtivät Tessa ja Eo, joiden molempien oli määrä kisata 2 starttia. Tessa kilpaili mini 3-luokassa ja Eo puolestaan medi 3-luokassa, eli samat radat molemmilla.

 Ensiksi Eo meni oman osuutensa, tuloksella 5. Poika lähti kesken keppien hakemaan putkea, joka oli sopivasti houkuttimena. Kuitenkin Eo meni mukavasti ja suoritti radan loppuun ilman virheitä. Seuraavaksi oli Tessan vuoro ja mitä koira tekikään? Puhtaan suorituksen iloisella mielellä ja vauhtikin oli ihan kiva Tessaksi. Siitähän sitten napsahti pronssia, mikä on mielestäni tosi hyvä suoritus tällaiselle koiralle, jonka ajat menevät yleensä paljon yli ihanneajan.

 Toisella radalla ei Tessa ollutkaan enää yhtä terästä. Alku kyllä lähti ihan mukavasti, mutta kun en odottanut koiraa tarpeeksi, nii kielto tuli ensin muurilta ja sitten hypyltä. Eon suoritus hylättiin, kun en odottanut sitäkään tarpeeksi ja koira suoritti esteen väärästä suunnasta.

 Kisat menivät ihan mukavasti, enhän ole Eonkaan kanssa ehtinyt treenata neljää kertaa enempää. Tessa kyllä yllätti minut totaalisesti, vielä siitäkin koirasta löytyy vauhtia, ainakin vähän :)