OKK'n kisat olivat jo viikko sitten, mutta en ole ehtinyt kirjoittaa siitä aikaisemmin. Heti alkuun voin riemuita; saimme vihdoin tuloksia kolmosista!

Ensimmäinen rata alkoi normaaliin tapaan; karkaamalla. Rata päättyi hylkäykseen ja puomin jälkeen poistuin koira kainalossa. Päätin, ettei seuraavalla radalla koira varmasti karkaa.

Toinen rata oli agilityrata ja Fasu pysyi lähdössä. Yksi vika parantui, toiset vahvistuivat. Eli koirani loikki kaikki kontaktit, eli 2 x Aa, 1 x puomi ja 1 x keinu, virheitä ropisi, mutta tehtiin me kuitenkin tulos! Aikakin oli huimat -11 ja jotain.

Sunnuntain ensimmäinen oli hyppyrata, kauhea aloitus, viisi hyppyä ja käännös kepeille, jotka täytyy vielä mennä "väärältä puolelta". Olin varma, että hyllytämme jo heti alussa, mutta Fasu jälleen istui lähdössä ja sain vähän etumatkaa. Alku sujui kummallisen hyvin ja Fasu osasi aloittaa kepit oikein (JEE!). Olin jo riemuissani, kun hankalimmat kohdat oli selvitetty, mutta neljänneksi viimeiseltä esteeltä tuomari nosti kätensä kiellon merkiksi. Itse en olisi missään tapauksessa antanut siitä kieltoa, koira oli menossa ohi, mutta korjasi pikaisesti ja hyppäsi hypyn. Tyytyväisin mielin kuitenkin maaliin, onhan se huimaa, kun kaksi tulosta 10 hylyn jälkeen.

Viimeisellä radalla palasimme jälleen lähtöruutuun. Koira karkasi lähdön ja meni keinun ihan miten sattuu, joten uusin sen. Palkkasin koiran putkeen ja läksin radalta pois.

Treenit ovat sujuneet ihan hyvin, paitsi että keinu on nyt tosi huono. Treeneissä se juoksi sen kaksi kertaa läpi, mutta lopuksi sain onneksi pari hyvää suoritusta; Fisu juoksi keinun loppuun asti, odotti laskeutumisen ja tarjosi vielä etutassuja maahan, hyvä koira.

Seuraavat kisat ovatkin sitten n. kuukauden päästä... Siihen asti treenaamme kontakteja, lähtöä, kontakteja ja vielä vähän lähtöä.