Eosta tuli siis Suomen agilityvalio lauantaina! Kisasimme Kajaanissa kaksi kisaa, perusradan ja hypärin.

 Perusrata oli melko helppo, mutta aloitus meni ihan penkin alle. Eon liikennevalot näyttivät vihreää, ennenkuin kartturi oli ehtinyt asemiin, joten lähtö oli hirveää sähläystä... Rata alkoi kuitenkin tasaantua loppua kohden ja kontakteillekkin tassut sattuivat tuurilla osumaan. Kontakteja pitää treenata paljon, jos ne haluaa saada onnistumaan myös kisoissa. Maaliin tullessa virheitä ei oltu vielä ehditty napsia ainuttakaan, joten tuloksena oli nolla!

 Koirien jäädyttelyn jälkeen saavuimme juuri sopivasti Sannan kanssa pallohallin pihaan ja kuulimme tulokset. Ensimmäiseksi koiraksi kuulutettiin Eo ja hetki meni tajuta, että Eostahan tuli siis valio! Mahtavaa!

 Toiselle radalle lähdettiin hyvällä mielellä ja sekin vaikutti ihan mukavalta hyppyradalta. Kuitenkin kun yritin "väärän puolen" keppejä ja lähetin koiraa vahingossa koiranpuoleisella kädellä kepeille, niin siellähän seisoikin Eon mielestä juuri sopiva hyppy edessä, että eikun kaasu pohjaan ja hyppyä suorittamaan! Voi voi, hylky tuli, mutta eikun maaliin vaan ja koiraa jäähdyttelemään. Muuten rata sujui hyvin videolta katsottuna.
 
© Esa Koivuranta

Fasu ja Tessa puolestaan ovat päässeet reippailemaan rinteille ja pari kuvaakin tuli napsittua:

Kielet ulkona. © Sanna Kauppinen

 
© Sanna Kauppinen

Fasulle olisi kiva näyttelyistä se EH saada, en vaan tiedä milloin sen ilmoittaisin ja mihin. Tässä Fasun seisontaa:

Heh, tuolla ulkonäöllä ei kyllä varmaan EH'ta niin vain napsita. Täytynee olla melko "löysästi arvosteleva" tuomari.