Vierailimme Kemissä Fasun ja Eon kanssa. Fasu sai myöskin startata kahdessa startissa, mutta radat menivät päin metsää...

Perjantaina ajelimme Kemiin kolmen ihmisen ja viiden koiran voimin. Perillä Fasu juoksi tuhatta ja sataa pihaa ympäri ja kävi uimassakin lintujen perässä. Energiaa kului varmaan huima määrä.

Lauantaina starttasin siis Fasun kanssa kahdessa startissa. Minua ei ollutkaan lähtölistoissa, joten ilmoittauduin erikseen. Mikä omituisinta, muistan selvästi ilmoittautuneeni ja maksoin sen vielä ensin vahingossa äitini tililtä ja sitten omalta tililtä summan takaisin äitini tilille. Kuitenkin sähköpostista katsottuna en ollut ilmoittautunut. Viesti ei joko lähtenyt matkaan, tai olen poistanut sen lähetetyistä.

Ensimmäinen rata hylkääntyi jo alussa, kun käänsin koiraa hetken liian aikaisin, jolloin se tuli ohi hypystä ja hyppäsi sen väärään suuntaan. Ei se mitään, radasta tuli erinomainen puomin harjoittelulle. Fasu arvatenkin hyppäsi kontaktin, jolloin uusin esteen ja jes! Se onnistui tosi hyvin.

Toinen rata meni puomin kannalta niin metsään, että huhhuh. Puomi oli melko lopussa ja Fasu taas hurjasteli kontaktin alas ja taisi hypätä sen melkoisella ilmavaralla. Koira ehti palkata itsensä putkeen, ennenkuin käskyni ehtivät sen korviin asti. Uusin esteen, mutta ehei, koira totesi, että kun äskenkin sain, niin varmasti saan nytkin. Jälleen koira paineli kaasu pohjassa samaiseen putkeen ohjaajan karjumisesta huolimatta.

Seuraavana kisakalenterissa näyttäisi olevan agirotu, puomi pitäisi saada kuntoon siihen mennessä ja onneksi epävirallisiakin on tiedossa.