Heitän koneen seinään; olin juuri kirjoittanut kilometrin mittaisen tarinan kuvineen kaikkineen nuorten SM-kisoista, kun rakas tietokoneeni sulki varoittamatta netin yhtäkkiä vain.. Tässä siis lyhennetty versio, mistä sitä tietää milloin tämä päättää taas viskata netin kiinni!

Lauantaina oli juniori cup finaali jossa kilpaili Eo. Tuloksena kymppi, rima kolahti maahan ja puomin kontaktia ei hipaistukkaan.

Sunnuntaina Fasu kilpaili ensimmäisenä. Koira muistutti enemmän höyryjunaa, kuin seurakoiraa. Edes herkut eivät kiinnostaneet likkaa, joka haukkui ja haukkui ja vielä vähän haukkui muille koirille, radalla oleville koirille ja kaikille muillekkin, mitä eteen tuli.

Vuoromme koitettua Fusi päätti kirmata radalle ennen lupaa, joten myöhästyin totaalisesti. Alussa tuli hirveä kaarros, sen jälkeen puomin kontakti suoritettiin lennokkaasti, sen jälkeen tultiin kahdestu hypystä ohi, sen jälkeen kirmattiin vielä putkenkin ohi, sen jälkeen tultiin kepeille VÄHINTÄÄN 100km/h, jonka takia koira ei taipunutkaan toiseen väliin, ja mikä kummallisinta, viimeiset 4 estettä sujuivat ilman virheitä!

Eon suoritus tuli nopeasti ja poikakin päätti karata lähdöstä. Jälleen tuloksena kymppi, puomin kontakti ja rima. Tällä kertaa rima oli kuitenkin okserin korkeampi rima.

1249467923_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

©SILJA SCHEMEIKKA

Näillä tuloksilla ei siis todellakaan finaaliin päästy, joten jälleen voin vain todeta; ensi kerralla paremmin...