Kävimme Sannan, Fasun ja Jenten kanssa pyörähtämässä huppeleissa eilen. Jente meni kaksi rataa (saman radan kahdesti, kun sai uusia) ja Fasu meni yhdesti, kun ei saanut uusia.

Pikku-Jente meni hyvin ja sitten odottelimme Fasun vuoroa.

Rata oli haastava, emmekä selviytyneet siitä yhtään hyvin. Aluksi F oli karkaamassa ja palautin sen. Sitten se hyppäsi ekan hypyn ilman lupaa ja palautin sen. Sitten se pysyi ja olin kävelemässä asemiini, mutta tuomari alkoi sanoa jotain "Tämähän ei mulle kuulu, mutta...". Minä tietenkin pysähdyin ja aloin kuuntelemaan, että mitä se sanoo. Tuomari jatkoikin vain, että: "Tai no mene vaan".

Käännyin Fasua kohti ja koira varasti taas, en tajunnut palauttaa ja mietin vaan mitä tuomari oli sanomassa. En ohjannut koiraa ollenkaan ja heti kahden hypyn jälkeen se meni väärään putkeen, kun piti vetää se tiukasti putken ohi. Sitten lähetin sen väärälle hypylle ennen keppejä. Sitten ohjasin epäselvästi ja se kieltäytyi yhdeltä hypyltä, sitten se ei ottanu puomin kontaktia ja palautin sen. Koira ei selvästikkää osaa kontaktia, koska haistelee vaan siinä. Sitten en lähettänyt sitä tarpeeksi hypyn taakse ja se tuli ohi. Viimeiset kolme estettä meni kuitenkin oikein, mikä oli ehkä oikein menneiden ennätys siinä radalla.

No, ehkä ensi kerralla paremmin!